“Your 36 invitations to connect on Plaxo are about to expire”

Skrevet af Abelone Glahn


Sådan en påmindelse fik jeg i dag! Seksogtredve forbindelser, jeg ikke har reageret på.
Det siger lidt om, hvad jeg mener om Plaxo….
Endnu et socialt medie , et business netværk, som man måske / måske ikke skal på.
Jeg har nu 36 invitationer, som jeg ikke har besvaret, for jeg ved faktisk ikke, om jeg orker at være på Plaxo længere.

Jeg ved, jeg nok ender med at sige ja, da mit fag, min ydelse, er at kunne forklare noget om sociale medier, og derfor bliver jeg nødt til at være på, men jeg er egentlig ret træt af det, for netop Plaxo synes jeg ikke, jeg får noget som helst ud af, ud over utidige henvendelser om, at denne og hin har fødselsdag, og at jeg kan sende et fødselsdagskort via Plaxo, (Når jeg så gør det – for det har jeg prøvet en enkelt gang, valgt fødselsdagskort, udfyldt hele badulen,  kun for at konstatere, at det var noget jeg skulle betale for…).

Kort sagt, hvorfor lige plaxo?
Jeg har spurgt om det før, og foreløbig er der ingen, der har givet mig en positiv tilbagemelding på, hvad de får ud af det.
Jeg prøver igen – er der nogen, der har noget pænt at sige om Plaxo?

Jeg fik et brev fra en af mine kontakter for et stykke tid siden. Han meddelte mig – iøvrigt via LinkedIn, at han nu slettede mig som kontakt på Plaxo, fordi han foretrak at holde forbindelsen eet sted, og det var så LinkedIn.
Dét gav mere mening for mig.

[tags]plaxo, linkedIn, business netværk, networking [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 6. februar 2009 i kategorien: Netværk og networking . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

  • 1. Morten Terf Andersen  |  28. februar 2009 kl. 15:38

    Ja, og nu har jeg også droppet LinkedIn. I konstatering af at hele “bisværmen” er rykket over på Facebook i en grad, så jeg kun behøver at være dér, for at have kontakt med alle dem jeg har brug for til de fleste af mine behov – som er networking.

  • 2. Abelone Glahn  |  1. marts 2009 kl. 16:29

    Dét ville jeg sandelig ikke gøre. Der er alt for mange, der betragter Facebook som usikker og for uprofessionel til at jeg ville smide alle mine professionelle kontakter ud med facebook-badevandet.
    Jeg ville højst markere på min linkedinprofil, at jeg mest af alt var at finde på facebook, men du må huske, at jeg kan se din linkedin profil uden at være medlem af linked in, hvilket er den primære og virkelig gode funktion på Linkedin, mens jeg ikke kan se din profil på facebook, med mindre jeg melder mig ind, og dét gider mange ikke.
    abelone

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: