Webgrrls blogger nu

Skrevet af Abelone Glahn

Foreningen for kvinder i it, Webgrrls, har taget hul på at blogge. Værd at læse, fordi bestyrelsen, hvis medlemmer blogger fælles, er vidende og indsigtsfulde kvinder med et godt blik ind i itverdnen, som også er for kvinder (sic).

Der er mangel på kvindelige rollemodeller inden for IT, og flere uddannelsesinstitutioner klager over, at kvinderne ikke finder vej til de mere tekniske uddannelser, herunder IT. Webgrrls er for mig hjemstedet for disse kvinder, der i årevis har beskæftiget sig med IT, lige fra den spæde start, men ikke har gjort det med de store armbevægelser.

Så værsgo Helge Sander – her kan du finde nogle at bruge til at promovere ITverdnen, præcis ligesom Bertel Haarder har samlet et rollemodelkorps, der skal promovere læreruddannelsen.

For mig er foreningen en stærk samling af kvinder, hvor jeg særligt er vild med at en af de mest aktive snart passerer de 65 og finder på nyt ting hele tiden. Still going strong.

[tags] webgrrls, bertel haarder, helge sander, ITU, kvinder , IT [/tags]

Foreningen er gået lidt i offensiven nu og kan også findes på K-forum.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Sociale medier . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1.  |  18. juli 2007 kl. 20:59

    […] set hos f.eks. Abelone Glahn, som selv er medlem af Webgrrls. Andre Webgrrls er bl.a. Lisa Risager og podcast-pioneren Karin […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: