Velkommen til Trine Koldings blog om personlig effektivitet og livet som selvstændig

Skrevet af Trine Kolding

tidsstyring

Jeg er underviser og coach og har siden 1999 arbejdet med personlig effektivitet og planlægning. Min store interesse for tid udspringer af egne udfordringer med at få tidskabalen til at gå op. Derfor begyndte jeg systematisk at arbejde med prioritering, planlægning, balance mellem arbejdsliv og familieliv etc. og har undervist siden 2000.

I 2004 etablerede jeg virksomheden Tid & Tanke, hvor jeg tilbyder undervisning og coaching inden for personlig effektivitet og planlægning. Undervejs har jeg uddannet mig som underviser og som coach og har suppleret med adskillige kurser inden for tidsstyring.

Jeg interesserer mig for alt, der har med tid, effektivitet og planlægning at gøre. Når stress fylder så meget i dagligdagen og i det offentlige rum, er det tegn på, at der er noget galt dels med forholdet mellem krav og ressourcer, dels med måden vi bruger tiden på. Der skal være sammenhæng mellem den mængde af opgaver, vi skal løse og den tid, vi har til rådighed. Ellers fungerer det ikke.

Jeg er også optaget af livet som selvstændig. De mange glæder, problemer og særlige udfordringer, der kendetegner dagligdagen, når vi er herre over egen tid, som det så smukt hedder.

Derfor vil jeg primært fokusere på:
– Overvejelser, tips og idéer til, hvordan vi får tiden til at slå til
– Dagligdagen som selvstændig

[tags]tidsstyring,personlig effektivitet, planlægning, prioritering, time management[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 7. marts 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: