Uge 47 dedikeres til iværksættere

Skrevet af Abelone Glahn

uge 47 for iværksættere
Den tredie uge i november dedikeres verden over til Iværksættere i den stort opsatte kampagne Global Entrepreneurship week. Danmark har hidtil ikke været med, men i år har Erhvervs og Byggestyrelen taget initiativ tilat samle alle de aktiviteter, der kan løbe af stablen i den uge og promovere dem gennem sitet Uge47.

Tanken er, at man verden over sætter fokus på iværksættere, og onsdagen midt i ugen, den 19. november er blevet dedikeret til kvinderne. Under sloganet Unleashing ideas opfordres alle til at komme med innovative ideer, nytænkning og de offentlige myndigheder mv opfordres til at sætte særligt fokus på yngre kræfter, som kan blive de nye virksomhedsejere.

I Danmark går det støt fremad med at få arrangementer den uge.

På denne oversigt vil der løbende blive lagt nye arrangementer ind, og skulle man have lyst til at stå for et arrangement selv, kan man tilmelde sit arrangement og få det omtalt via Erhvervs og byggestyrelsens side. Der ligger i skrivende stund over 25 arrangementer, og jeg ved personligt om et par stykker flere, der er undervejs.

Blandt andet udkommer Karen Lumholts bog “Fra biks til business – når kvinder tænker vækst” , den næste udgivelse her fra Børsens Mikro, netop den 19.november, og lur mig, om ikkehun dukker op ved et arrangement i dén anledning 🙂

[tags] uge 47, iværksætter, global entrepreneurship [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. september 2008 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: