Tips til skrivning af fagbøger

Skrevet af Abelone Glahn

En af mine kolleger udi bogskrivningen, Rikke Moos, som har skrevet den stærk anbefalelseværdige E-mailnyhedsbreve, har åbnet en blog, hvor hun giver råd om skrivning af fagbøger.
Bloggen hedder naturligvis www.bogsucces.dk og et af de første indlæg handler om, hvordan man får taget hul på hele processen med at tilrettelægge skrivningen.

Jeg bliver også selv spurgt tit om, hvordan man griber en sådan proces an. mit bidrag til de gode råd ligger i Skabelon til bogsynops, som man altid kan bruge til at skabe sig et overblik over, om der overhovedet er en kundegruppe til ens bog, og om den derfor overhovedet skal igangsættes.
Det er alt for stor en proces at sætte i gang, hvis der ikke er marked til din bog, så gennemtænk lige, om det er en nice-to-have-bog eller need-to-have-bog.
Og gå så i gang – det er herligt at skrive fagbøger. (men stort set brødløst….)

Husk, jo mere du læser andres bøger, jo bedre ved du, hvordan du skal skrive DIN

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 21. januar 2010 i kategorien: Bøger,Gode råd,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

3 kommentarer Skriv kommentar

  • 1. Få styr på din bogidé &hellip  |  8. februar 2010 kl. 13:10

    […] hvad du skal inkludere i din bogsynops … Det kan du få svar på ved at læse indlægget  Tips til skrivning af fagbøger på bloggen Mikro Business, der ejes og drives af forfatteren og journalisten Abelone Glahn. […]

  • 2. dorte  |  8. februar 2010 kl. 14:38

    Superfedt – er kommet hertil via bogsucces.dk og denne synopsisskabelon, kan jeg bruge….mange tak!

  • 3. Tænk over din bogtitel |&hellip  |  8. februar 2010 kl. 20:19

    […] blogger ind imellem om bøger, og om hvordan man skriver, tilrettelægger og markedsfører bøger. Bogens titel fortjener i den sammenhæng også et par ord med på vejen. I […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: