Tilbage på halv kraft

Skrevet af Trine Kolding

Nu må det være på tide at lægge et nyt indlæg ud som erstatning for juletræ og nytårsfyrværkeri! Det nye år er jo godt i gang, og det er jeg også. Sådan da…

Influenzaepidemien har hærget    Forkølet
også i mit nærområde, så hele ferien gik med sygdom og dermed ingen julefrokoster – snøft. På 4. uge har jeg stadig tilbagefald, og ifølge lægen hjælper kun kamillete og søvn. Som selvstændig og med en snarlig deadline på nyt manuskript tiggede og bad jeg ellers om penicillin, men hun stod fast.

Som enmandsvirksomhed er man frygtelig sårbar over for især sygdom. Og der er sikkert også en grund til, at jeg blev syg netop den 22. december – for der begyndte juleferien, og så “havde jeg tid”! Der er ikke så meget at gøre – sygdom kan ikke planlægges, og vi bliver ikke hurtigere raske af at droppe sygesengen.

Så jeg kører på halv kraft – når det, jeg når – og ved du hvad, det går nok alligevel. For det plejer det jo. Lige nu ser jeg frem til en times massage i eftermiddag. Jeg er sikker på, at det vil være befordrende for mit helbred.

Mange hilsener,

Trine

[tags] sygdom, selvstændig, influenza, epidemi [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 15. januar 2009 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: