Tidspessimister søges!

Skrevet af Trine Kolding

Tak for sidst til de mange deltagere på nr. 2-arrangement i anledning af bogen “Få styr på tiden”. Det var en fornøjelse og tak for jeres store engagement og spørgelyst.

Det sidste stykke tid har jeg fået forespørgsler på en ny dato. Desværre er der ikke planlagt flere arrangementer. Men kommentarer, spørgsmål og debat omkring alt, hvad der har med tid, effektivitet, planlægning og selvfølgelig livet som selvstændig er meget velkomne her på bloggen.

Tidsoptimister og tidsrealister
I øvrigt har jeg selv en forespørgsel: På arrangementerne har vi talt om tidsoptimister og tidsrealister. Tidsoptimisterne er de mennesker, der altid tror, de kan nå det hele på den halve tid. Tidsoptimister har en tendens til at glemme, at både ting og mennesker tager tid. Tidsrealisterne, derimod, vil altid kigge på uret og spørge: “Hvor lang tid tager det? Hvor lang tid har vi?” og derudfra estimere og planlægge tiden.

Tidspessimisme
Jeg er nu flere gange blevet opfordret til at kigge nærmere på begrebet “Tidspessimist”. Det er de mennesker, der sjældent tror på, at tingene kan lade sig gøre: “Vi kan nok ikke nå det, der er ikke nok tid” etc.

Cases og eksempler søges
Derfor – er du eller nogle i dine omgivelser tidspessimist, så vil jeg meget gerne høre om eksempler på, hvordan det kommer til udtryk, samt hvad det betyder i hverdagen at være tidspessimist. Skriv enten her på bloggen eller kontakt mig her.

På genhør,

Trine

[tags]tidspessimist, tidsoptimist, tidsrealist, få styr på tiden[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. november 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: