The Hub åbner i København

Skrevet af Abelone Glahn

Så har The Hub endelig fundt lokaler i København. The Hub er et internationalt community af selvstændige, freelancere og iværksættere med ideer, og findes i en slags kæde af åbne kontorfællesskaber verden over.  The Hub er  mere præcist “et globalt fællesskab af mennesker fra alle erhverv, baggrunde og kultur, der  arbejder for på nye måder at  løse alverdens mest presserende sociale, kulturelle og miljømæssige udfordringer”, som der står på Hubs egen hjemmeside.

Nu er The Hub endelig kommet til København, eller rettere, initiativtagerne til en københavnsk afdeling har længe været her og har længe ledt efter lokale. Nu er lokalet fundet, det ligger på Nørrebro, og den 25. november (2010) kan man komme ind og give en hånd med til ombygningen og se lokaliteterne.
Onsdag den. 25. November kl 17 – 20 
Nørrebrogade 52 C  2.tv 

På denne dag er det muligt at komme forbi og se The Hub og komme med input til indretning. Så kom, hvad enten du har en møbelbygger i maven eller bare har lyst til at se stedet.

Disclaimer: Jeg har ikke personligt noget med stedet at gøre, men jeg hylder initiativet og er på initiativrige selvstændiges vegne glad for, at det internationale også er kommet til Danmark. ved at blive medlem i The Hub får man jo mulighed for at have et sted at gå hen, når man for eksempel kommer til Stockholm, berlin, prag eller Sao Paolo, CapeTown, Bombay eller Atlanta, bare for  at nævne nogle af de steder, The Hub er etableret.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. november 2010 i kategorien: Arbejdsmiljø,Kontoret,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: