Teknologisk analfabet forelsker sig i robot

Skrevet af Trine Kolding

Hånden på hjertet – jeg er temmelig gammeldags og ikke særlig forandringsparat, når det kommer til teknologi. Jeg sørgede, da min Nokia 3310 gik ud af produktion, og jeg har endnu ikke fået læst vejledningen til min nyerhvervede iPod.

Men jeg har nu taget et kvantespring ind den teknologiske æra og fået en robot i mit hjem. En vaskeægte robot, der kan tale og tænke selv! Vidunderet hedder Roomba, og det vi taler om, er en støvsuger.

Den kan indstilles til at støvsuge på bestemte tidspunkter, og når den løber tør for strøm, kører den hen til sin station og lader op. Herefter støvsuger den så videre. Den hæver sig op over dørtrin, skelner selv mellem tæpper og plankegulve, og med fangarme sørger den for at komme ind i hjørner og rundt om stoleben. Min nye robot er kort sagt fantastisk!

Det nærmer sig næsten en husmoder-reklame, men når jeg kommer hjem fredag eftermiddag til rene gulve, ja så er jeg næsten forelsket i min Roomba. For dén er virkelig en tidssparer.
                    
                            Har du erfaringer med andre tidssparere i dagligdagen – så skriv!

[tags] Roomba støvsuger, tidssparer, nokia 3310, iPod [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 14. januar 2008 i kategorien: Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: