Tar skapandet semester…?

Skrevet af Ulla Lisa

Jag undrar alltid om skapande människor tar semester? Är det möjligt att stänga dörren om denna källa till själva livet? Jag tror inte det är möjligt. Själv har jag skrivit mina böcker just under den tiden som de flesta är lediga, nämligen juli. Går upp tidigt, skriver till ca kl 11, sedan har jag hela dagen på mig att göra annat. Det är i bärskogen, på en solig klippa eller på en vandring som det kreativa flödet verkligen kommer igång. Att sedan få sitta ned själv med obruten tid framför sig är en lyx. Det är då det händer…

Njut av din kreativa källa och låt den flöda för fullt, den tar inte semester. Däremot kommer vi att ta semester från bloggandet fram till mitten på augusti! Ha det gott.

Foto: Ulla-Lisa Thordén

Tweet
Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. juli 2013 i kategorien: Fra Ulla-Lisa Thordens blog . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: