Tak for sidst

Skrevet af Trine Kolding

60 mennesker var vi samlet i dag til Børsens Forlags gå hjem-arrangement i anledning af min nye bog. Alle havde valgt at tage sig tid i den travle hverdag til at høre mere om, hvordan man som selvstændig kan få mere styr på sin tid.

Tak for jeres store engagement og deltagelse – det var en fornøjelse! Og på forhåbentlig genhør her på blokken 🙂

PS! Til de af jer der har fået lyst til at afprøve tidsregistrering – der findes et interaktivt værktøj til tidsregistrering under Værktøj: timeregistrering. 

[tags] tidsregistering, timeregistrering, børsens forlag, gå hjem-møde, tage sig tid [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 24. oktober 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Tid . Andre indlæg af

4 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Stine Mathieu  |  25. oktober 2007 kl. 13:53

  Tak for kurset i går. Det var meget inspirerende, og jeg glæder mig meget til at komme igang med bogen og værktøjerne.

  Jeg er sygemeldt med stress i øjeblikket, og i det henseende var dine pointer højst relevante for mig. og Det var på en måde en trøst at kunne nikke genkendende til både ja-sigeren og tidsoptimisten. Det forklarer i høj grad, hvordan jeg er havnet min situation, og det giver mig et håb om, at jeg kan undgå den slags fremover. Jeg tror, at jeg kommer til at elske tidsfascismen.

 • 2. Anette Sand  |  25. oktober 2007 kl. 17:14

  Selv tak – det var en fornøjelse. Jeg har talt om tidsbudgetter hele dagen – gik hjem med megen inspiration.

 • 3. Steen Kræmer  |  28. oktober 2007 kl. 04:46

  Hej Trine
  Tak for et rigtig inspirerende oplæg på gå hjem-mødet i onsdags. Jeg håber og tror, at jeg får en helt masse ud af det og din bog. :o)
  Lune hilsner
  Steen
  http://www.kraemer.dk

 • 4. Abelone Glahn  |  29. oktober 2007 kl. 11:30

  Det er vel også værd at nævne, at arrangementet gentages 27.november 2007
  Abelone

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: