Sträckläsning kan ge inspiration!

Skrevet af Ulla Lisa

Kontakt med läsare är alltid roligt. I dag fick jag ett positivt mejl från Tuire Tepponen, frilansare som arbetar som illustratör, formgivare, författare med mera. Bland annat har hon skrivit två böcker om vin (en om vinprovning och en om att kombinera vin och mat) där hennes man Erik står för fotograferandet.

Tuire fick vår bok av sin svägerska i julas och plockade nyligen fram den ur hyllan för att läsa.
Så här skriver hon i sitt mejl:

”Jag sträckläste din och Ulla-Lisas bok och blev väldigt inspirerad på många sätt, kände igen mig och mitt och Eriks gemensamma liv och verksamhet. Jag har ju egentligen inte ägnat mig åt ”skapande” på heltid mer än de senaste 7-8 åren av mitt yrkesliv och det är mestadels för brödfödan nu också, ganska lite egna spännande projekt. Tidigare var det i huvudsak barn, pengabrist och boende. Men jag tycker att jag är lyckligt lottad ändå, vi kan ju leva (snålt) på det, behöver inte slava med annat.”.

Nyligen breddade Tuire Tepponen sin verksamhet och startade klädmärket Kookaton som säljer ekologiska t-tröjor med egendesignade tryck. Blir intressant att se hur det kommer att gå framöver med marknadsföringen och försäljningen. Än så länge säljs tröjorna bara på nätet.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 4. marts 2011 i kategorien: Fra Ulla-Lisa Thordens blog . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: