Stort træf for iværksættere i juni 2009

Skrevet af Abelone Glahn

For 3. år i træk holdes AminoTastic – nu 09 – som er et stort træf for iværksættere med foredrag og workshops til en meget rimelig penge.

Aminotastic 2009 er et arrangement, der gennemføres ved hjælp af frivillig arbejdskraft blandt brugerne på Danmarks førende iværksætterportal Amino.  I år foregår det i København:
Jeg har klippet programmet ud, og klik bl.a. på foredrags- og workshopmulighederne.
Blandt dem, jeg synes, er mest spændende er:

Konkurs
Carlo Chow og Jan Baumgarten fra Early Warning fortæller om, hvordan virksomheder, der enten er i krise eller blot fornemmer, de er på vej ind i økonomiske vanskeligheder, kan få hjælp. De får viden om Early Warning konceptet og om de frivillige rådgivere, der kan kobles til som sparringpartner for en virksomhed.

Direktør David Larsson fra Qualityworld, der er Danmarks største importør og distributør af luksusspiritus, vil berette om, hvordan hans virksomhed fik krisehjælp og nu kører på skinner.

Talekursus
Hør Lykke Rix snakke om sælgende kommunikation og præsenttationsteknikker. Med dette indlæg vil du udvikle din egen performance og din måde at kommunikere med omverdenen på. Med dette indlæg får du nogle af redskaberne til at udvikle dig. Du vil blive bedre til at tænke kreativt under pres. Du vil blive mere bevidst om din egen måde at agere på, og du vil forbedre din stemme og dit kropssprog

Økonomistyring er ikke kedeligt – for begyndere
Regnskab er ikke svært. Du bliver en bedre virksomhedsejer, hvis du har overblik over de grundlæggende principper. Anette Sand fra Regnskabsskolen forklarer med underholdende og illustrative eksempler fra den virkelige verden, hvordan en ny virksomheds økonomi er skruet sammen. Hvad må vi trække fra? Hvordan gør vi med personlige indskud af penge eller ting? Hvad skal vi betale i skat – og hvornår – og hvordan? Denne workshop har et begrænset deltagerantal og derfor tid til også dine spørgsmål.

 –

Og så Anette har skrevet bogen “Din første medarbejder” i bogserien her fra Børsen Mikro.

Her er det fulde program:
 

Den 6. juni 2009 i Valby Kulturhus. Valgårdsvej 4-8
2500 Valby (indgang også fra Toftegårds Plads).

Program:

10.00: Vi samles og hører første foredrag
11.15:  Kaffe/ostemad
11.30:  Workshop 1 (vælg her)
12.45: Frokost
13.45: Workshop 2 (vælg her)
15.00: Kaffe/frugt
15.30: Vi samles og hører foredrag
16.45: Afslutning

Ind imellem vil der ske andre ting: Vi har en konkurrence, hvor Aminoer har doneret præmier, og hvem ved, hvad der ellers måtte hænde, når 200 iværksættere samles for at networke og blive klogere. Husk visitkortene!

Arrangørgruppen vil gerne takke bidragsyderne, navnlig foredrags- og workshopholdere, som alle arbejder gratis, for at du kan få et brag af en oplevelse for næsten ingen penge:

Prisen er: Kr. 250  + moms, i alt kr. 312,50

som betales ved tilmelding her.

Der er kun plads til 200 personer, og programmet taget i betragtning, råder vi til hurtig tilmelding.

[tags] aminotastic, amino, anette sand, iværksættertræf [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 10. maj 2009 i kategorien: Mikrovirksomheder,Netværk og networking . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: