Stor succes for træf for selvstændige

Skrevet af Abelone Glahn

“Der var en ganske særlig stemning – en sjælden nærhed på træffet”

“Tak for god og indholdsrig dag sammen med alle jer mikronetter. Jeg er ihvertfald blevet inspireret i flere retninger af både personlig- og forretningsmæssig karakter.”

“Et frugtbart og vellykket træf”

Bare tre tilbagemeldinger på Mikronettræffet sidste lørdag, som trak 60 selvstændige til et varmt og energifyldt møde med konkolleger.

Peter Hanke udfordrede os på, hvad det vil sige at være professionel – Har du selv tænkt over, om du er professionel  og hvornår?

“Pro-fessio” betyder at bekende sig til et højere formål – det vil sige, at der er indbygget erklæring over for omverdenen i selve betegnelsen.

Har du selv et højere formål med dét, du laver?

Peter Hanke fik os også i gang med at dirigere. Han er selv korleder og dirigent og fik os til to og to at dirigere hinanden.

I begyndelsen gjorde vi alt for at følges ad i bevægelserne.
Kun ganske få turde springe ud og gøre noget uventet over for den anden.
Tankevækkende, ikke sandt!

Også Reimer Bo, som holdet oplæg,  fik mig til at tænke på, hvad det er, jeg går og laver. Han fortalte om sine første tre år som selvstændig, og hvad han havde lært af dem. Da en i salen spurgte ham, hvad der drev ham, fremhævede han, at det var vigtigt ikke kun at lave det, man hele tiden har lavet og er god til, men at man går efter noget, der ligger over ens kompetence.

Når jeg ser tilbage på, hvor der er sket noget spændende for mig i de over ti år, jeg har været selvstændig, er det i krydsfeltet mellem det, jeg er god til, og det jeg endnu ikke kan – altså netop der, hvor man træder ud af rutinen og gør noget nyt.

Jeg har ikke tænkt så meget over, at det er dét, der giver drivkraft. Men det er jo ganske indlysende. For nogle. Andre forbliver i det trygge og lever måske lige godt for det, uden at det skal kritiseres – jeg blev bare pludselig opmærksom på “systemet” i det at sætte overliggeren højere en gang imellem.

Der var også andre spændende indlæg, og jeg håber, jeg får tid at blogge mere om træffet.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 3. oktober 2010 i kategorien: Arrangementer,Konkolleger,Mikrovirksomheder,Netværk og networking . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: