Stop dræbersneglene – blog og underskriftindsamling åbnet

Skrevet af Abelone Glahn

Tjah, jævnfør mit forrige indlæg, som netop handlede om at lade være med at sætte nye ting i gang, når der er alt muligt andet, der skal ordnes, og tro på, at andre kan løfte tingene:
Aldrig så snart havde jeg skrevet indlægget, før der kom en mail på en af mine postlister fra Siv Skov i Åkirkeby, som jeg overhovedet ikke kender, men som har taget sig af at lave en blog om dræbersnegle.

TUSIND TAK, og ikke alene det, men også en underskriftindsamling, som skal bruges til at gøre miljøministeren opmærksom på det landsomfattende problem.

Jeg véd godt, at denne blog handler om mikrovirksomheders liv og dagligdag, og at dræbersnegle ikke nødvendigvis hører herunder – men , som også tidligere fortalt, så udgør det en væsentlig bibeskæftigelse hos mig for tiden, hvor jeg klipper 900-1000 på en “god” aften. I maj måned, hvor jeg skrev dette indlæg, klippede jeg kun 100 !

dræbersnegle i hobetal

[tags] dræbersnegle, killersnails [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 20. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: