Sparetip – mobiltelefon – postgrupper

Skrevet af Abelone Glahn

 to-mobilos-web.JPG

Jeg rejste for nylig fire dage i Sverige og havde ikke internetforbindelse på hotellet, skønt det var lovet i beskrivelsen. Det betød, at jeg måtte hente mails via min mobiltelefon, noget der i forvejen er dyrt, men som nu kom til at koste bestydeligt mere, fordi jeg hentede til udlandstakst.

Jeg fik megamange mails, fordi jeg er med på (sygeligt) mange onlinegrupper. Alle disse onlinegrupper har jeg at til at lande i min almindelige indbakke. Men når man er på rejse, er man dels ligeglad med, hvad der foregår i grupperne, dels kan man alligevel kun med besvær svare ved at taste ind på de bittesmå telefontaster. Det vigtige er kun de mails, der er direkte til mig.

Så da jeg kom hjem, oprettede jeg en ny emailadresse på mit hoveddomaine, og ændrede den modtagende email i alle mine postgrupper til at gå til den nye adresse. Den henter jeg nemlig ikke ned via mobiltelefonen.
Jeg har ikke fået regningen endnu, men antallet af mails faldt markant, og min regning formentlig også.

Snublende nær løsning.
En anden løsning er indstille opsætningen i onlinegrupperne til kun at modtage på sitet, altså til at man skal læse postgruppens beskeder på den pågældende gruppes hjemmeside ( eller på Groupcare eller Yahoogroups, som mange af min grupper bruger) . Det er selvfølgelig en løsning , men ikke for mig, da jeg ikke orker at tjekke post på hjemmesider,  men vil have posten hjem i min postkasse.

Andre gode ideer til løsninger er velkomne.

[tags] mobiltelefon, sparetip, udlandstakst, onlinegrupper[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 3. marts 2008 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: