Sommerskole 2012 begynder med Dit virtuelle håndtryk – nu for alle!

Skrevet af Abelone Glahn

Det er 6. år i træk, jeg åbner for disse populære sommerskoler, som over en række tirsdage i København gør den enkelte bedre i stand til professionelt at møde udfordringerne, især online.
I år har jeg udvidet, så jeg i det første og det sidste kursus ( “Dit virtuelle håndtryk”, og “LinkedIn for viderekommende”) inviterer alle med – altså ikke kun selvstændige.

Her er en omtale af det første kursus, der finder sted tirsdag den 26. juni. i København:

Er du ikke synlig på nettet, findes du ikkeDit virtuelle håndtryk
Findes du ikke på internettet, eksisterer du ikke! Allround praktisk kursus for alle der vil styrke den personlige profil på nettet, som fastansat, freelancer eller selvstændig. Kurset gennemgår de mest effektive redskaber til at skabe et professionelt håndtryk med små midler gennem brug af blogs, businessnetværk og sociale medier. Gode råd og praktiske anvisninger på de mest nyttige redskaber.
Kurset inkluderer bogen “Dit virtuelle håndtryk” af Abelone Glahn Tilmelding klik her.

Gratis prøvedag: Dette arrangement inkluderer, at du kan få en gratis prøvedag på kontorcafeen/klubben La Oficina.
Du aftaler selv dagen med Lars Billeschou på lb@laoficina.dk  telefon: 70 27 33 32

Arrangør er: La Oficina www.laoficina.dk i samarbejde med mig.

Vil du være case?

Har du lyst at få dine egne udfordringer gennemgået kort som case på kurset, kan du sende en beskrivelse af, hvad du gerne vil have kursuslederens personlige feedback på. Kursuslederen vælger selv blandt de indsendte og tager kort et par konkrete problemstillinger op, som kan være relevante at lære af. send til info@abeloneglahn.dk

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 3. juni 2012 i kategorien: Arrangementer,Dit virtuelle håndtryk,Markedsføring,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: