Sommeropgaver – jeg troede, jeg havde fri…

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men når sommeren kommer, tænker jeg automatisk, at også jeg har fri. Jeg ved godt, at jeg liiiige skal skrive nogle kapitler til en bog, jeg er i gang med, men ud over det, så ville jeg bruge juli til at opsamle hængepartier.

Da jeg vidste, at det jo kunne risikere at være godt vejr, og at jeg så ikke gad at sidde ved PC, lavede jeg forleden 2 lister:

Den ene over hængepatier, som altid har ligget “til jeg får bedre tid” så som oprydning af domainer, opdateringer af et par af mine hjemmesider, oprydning i mine bunker på skrivebordet, revision af min telefonregning, der indbefatter 5 forskellige telefoner og abonnementer, der har knopskudt vildt de sidste år, etc. etc.

Den anden over udendørs opgaver, alt lige fra at få gravet nogle løg ned, som for længst er afblomstret, til at flytte en busk, der har irriteret mig i årevis.

Det endte med 2 to-do-lister , hver med over 30 punkter!  Her slår Juli ikke til!

I går sad jeg halvdelen af tiden ved maskinen og var den anden halvdel af tiden ude.  Jeg lavede en hel masse i haven, og da jeg så tilfreds med mit arbejde gik ind til køleskabet for at slå en masse streger på listen, som hang derpå, opdagede jeg, at jeg havde lavet alle mulige andre opgaver uden for, end dem, der stod på listen!
Jeg valgte så eet af punkterne og færdiggjorde dette, så jeg dog kunne strege een linie ud på listen.

Vildt! Hvordan skal man nogen sinde nå alt det, man mangler? Jeg har læst et sted, at det, der stresser er det, jeg ikke når. Så måske skulle jeg hen over listerne skrive:

Liste over alt det jeg alligevel ikke når!

og så sideløbende lave en liste over alt det andet, jeg nåede, bare så jeg kan glædes over den u-oplistede indsats.
Nyd jeres sommer!

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 9. juli 2009 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. Hanne  |  13. juli 2009 kl. 13:15

  he he Abelone, hvor jeg kender!
  tror nu alligevel du skal være glad frod et, du nåede, for den tid der er gået godt, kommer som bekendt ikke skdt igen.. og jeg er sikker på du har haft det godt i haven 🙂
  men hvor har du ret, vi samler og samler på opgaver, både dem, i SKAL lave, og dem, som vi bare ikke kan lade VÆRE..
  så måske var det sådanne to liste man skal lave; hvad SKAL laves, hvad KAN laves, hvis og når jeg har tid og lyst….
  for det er LYSTEN, der skal drive det hele, også elvom vi skal tjene penge en gang imellem 🙂
  fortsat god juli
  Hilsen Hanne

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: