Små virksomhedsnetværk overalt i Danmark

Skrevet af Abelone Glahn

nordjyske kometer

Der dukker flere og flere små virksomhedsnetværk op overalt i Danmark.
For et par dage siden skrev Gorm Simonsen fra Epikur i Nordjylland, at man nu – blandt andet med ide fra Mikronet – netværket for mikrovirksomheder og freelancere – har dannet Nordjyske Kometer, et net for små virksomheder, der som netværk har til formål at sætte mindre virksomheder på dagsordenen, og understøtte kompetenceudvikling og samarbejder.

Dejligt, at det vokser.

Også i Svendborg er der dannet et netværk – det kalder sig Ge9 ( ja, geni!), og tæller en lang række selvstædnige der har fundet sammen , nogle af dem også på fysiske adresser i byen. Det interessante i denne sammenhæng er, at Kommunen har kontaktet dem for athøre mere om, hvad denne gruppe repræsenterer og vil.
Endelig en kommune, der tager initiativ selv til at opsøge det “alternative” gruppedannelser, og ikke bare siger “Kom til os med jeres ideer, så skal vi se, om vi kan hjælpe jer videre”. Der er faktisk meget stor forskel på¨de to attituder fra det offentliges side!

Hvis I hører om andre netværk, så skriv herind, for det vil være dejligt at kunne kortlægge alle aktiviteterne i landet.

[tags]mikrovirksomheder,nordjyske kometer, mikronet, ge9[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. marts 2007 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: