“Sig mig – hvor gammel tror du egentlig jeg er !?

Skrevet af Abelone Glahn

I går holdt jeg et oplæg for ca 140 projektledere på DIEUS projektdag, hvor standupperen Sebastian Dorset lavede fremragende mellemlæg til andre oplægsholdere og sluttede med et virkelig godt resume af, hvad vi havde været igennem hele dage (meget prof).

Nå, men jeg skulle fortælle om internettet og de nye muligheder for at netværke på nettet, og han kvitterede så med en oplevelse, hvor han via en SMS var blevet bedt af sin niece om hjælp til en dansk stil.
Han svarede ikke lige med det samme, men blev rykket 5 minutter efter.
Så fik han tid at Smsse tilbage, og han svarede hende:
– Ja, det vil jeg da gerne, kan du ikke lige sende mig en mail om detaljerne?
Hvorefter pigen havde svaret:
– En MAIL?!! Sig mig, hvor gammel tror du jeg er !

[tags]sebastian dorset, dieu, projektdag[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 23. maj 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: