Senior og selvstændig – tag hul på dit 3. arbejdsliv

Skrevet af Abelone Glahn

Udkommer i begyndelsen af 2020

Senior og selvstændig er bogen til dig, der nærmer dig eller har nået pensionsalderen, men som ikke er færdig med arbejdsmarkedet. Du har stadig lyst til at arbejde, men på en ny måde – som selvstændig med egen virksomhed.

I bogen kan du læse om 14 seniorer fra hver sin faggren, der er gået selvstændige, om deres erfaringer og det, der driver dem. Det handler ikke længere om at arbejde mandag til fredag, om at skabe vækst og have ansatte, men derimod om at skabe rum for et arbejdsliv baseret på lyst, livsglæde og frihed. Og hvor der stadig er plads til fritidsinteresser.

Bogens anden del fortæller, hvordan du kommer i gang, og hvad du skal være opmærksom på. Lige fra hvordan du opretter en virksomhed over forretningsplan, helbred og sygeforsikring til markedsføring, netværk, kunder og konkurrenter. For selvom lysten driver værket, er der også en masse praktiske ting, som du skal kende til, når du opretter dit eget firma.

Med Senior og selvstændig giver dig inspiration og vejledning til, hvordan du kan komme i gang med din egen virksomhed, når du er fyldt 60+.

Der er mig, Abelone Glahn, der har skrevet den. Det har jeg, fordi jeg som 64 årig selvstændig har brug for nogle ældre selvstændige at spejle mig i – hvordan bliver tilværelsen, hvornår holder man egentlig op?
Jeg har altid troet, jeg ville blive ved med at arbejde, til jeg faldt af pinden, men det er jeg stærkt i tvivl om i dag.
Så hvordan ser seniorlivet ud som selvstændig?
Jeg har skrevet en del om det her:Læs om baggrunden for mit ønske om spejlinger

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. november 2019 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: