Salg, online-håndtryk og konfliktløsning i bogform til mikrovirksomheder og freelancere

Skrevet af Abelone Glahn

gode bøger til overflod

Børsen Mikro lægger ud med foreløbig fem bogtitler i 2007, der alle er på omkring 100 sider og indeholder praktiske værktøjer og overskuelige tjeklister.

Den 22. marts udkommer: Sæt pris på dig selv – sådan sælger du dit særpræg, skrevet specielt af den erfarne salgscoach Ulla-Lisa Thordén, der i flere år har arbejdet med salgsteknikker for konsulenter og freelancere.

Dit virtuelle håndtryk – sådan netværker du på nettet udkommer den 19. april, skrevet af netværks eksperten Abelone Glahn

Den 8. juni udkommer Hånd om konflikten – fra sammenstød til løsning, der er skrevet af Nethe Plenge, som i mange år har arbejdet med konfliktløsning, og som denne gang sætter de selvstændigs konflikter og løsninger af samme på dagsorden.

I efteråret kommer yderligere to bøger

Dagligliv for selvstændige – i balance mellem begejstring og belastning,” skrevet af cand.psyk og arbejdspsykolog Einar Baldursson, der allerede i bogen Mikrovirksomheder med vokseværk fortalte om de belastninger, mikrovirksomheder skal passe på for at kunne holde balancen i dagligdagen.

Desuden udkommer “Kvindebusiness med succes – kloge forretningsstrategier for selvstændige kvinder”, skrevet af Susanne Hoeck, tidl. formand for Morgendagens Heltinder, og stifter af WOW, Women on their Way.

Hver bog følges op af et Mikro Møde, hvor forfatteren uddyber bogens indhold og mikrovirksomhederne får mulighed for at netværke organiseret med konkolleger.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 18. marts 2007 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: