Sådan sletter du din “history” på google og YouTube

Skrevet af Abelone Glahn

Ved midnat ændrer google sin privalivspolitik. Hvis du inden da vil slette din “history” på google og på YouTube, har jeg her skrevet en vejledning til, hvordan du gør det. Ved at slette history’en forhindrer du google i at bruge dine hidtidige søgninger til at tilpasse de fremtidige med, herunder hvilke søgeresultater , du præsenteres for, og hvilke reklamer, der bliver vist, når du besøger Google og YouTube http://www.abeloneglahn.dk/sidste-ojebliks-instruks-slet-history-inden-google-registerer-dem-for-good-2116/
Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. februar 2012 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Diverse,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: