Sådan kommer du på Go Cards

Skrevet af Abelone Glahn

En lang række selvstændige arbejder med grafik, billeder, tegning, aleri, kunst, foto, collage, ja alt det, der vises visuelt.
At blive publiceret på nogle af de postkort, der ligger gratis fremme, som Go Card, giver en god reklame for et publikum, man ikke nødendigvis ka nå selv.

Iben Hviid

Iben Hviid underviser

Min gode netværkskollega kunstneren Iben Hviid har tre gange fået et af sine værker på et Go Card. Og det er ikke nødvendigvis svært – kunsten skal selvfølgelig være i top, men ellers er det forholdsvis nemt:
Hun forklarer her selv, hvordan det virker:

– Go-card eller Egmont forlaget tilbyder kunstnere gratis tryk. Mit sidste kort blev uddelt i over 400 cafeer og biografer landet over. Det kunne have kostet mig omkring 30.000,-kr,  men det kan man altså være heldig at få tildelt ganske gratis – mod at de bruger ens motiv.
Jeg har faktisk solgt malerier efterfølgende via den kanal, og jeg kan se trafikken stige på min hjemmeside, for hver gang jeg har været publiceret, fortæller Iben.
 – Udover
det har jeg nu selv fået en bunke kort til uddeling. Det giver klart et mere professionelt ‘look’ , når jeg kan vedlægge flot trykt kort til kunder.

Et af de motiver, der er blevet brugt som Go-Card

Iben forklarer også, hvordan man gør:
– Det fungerer sådan, at man indsender et almindeligt digitalfoto til kunst@go-card.dk. Se på www.go-card.dk under redaktionelle postkort.
En gang om måneden ser de på, hvad de har modtaget af forespørgsler og bliver dit valgt får du yderlig information omkring opsætning klar til tryk (pdf), som man selv skal stå for, ikke noget større job for en grafiker eller computer-nørd.

Her er et link til Go-Cards egen forklaring, samt deres betingelser.
Tak for tippet, Iben.
Jeg skal lige sige, at jeg selv har været på et todages intensivt malerkursus hos Iben, med stort udbytte!
Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. oktober 2010 i kategorien: Bloggerhverdag,Markedsføring,Salg . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: