Så er det tid til eftertanke….

Skrevet af Julie Lindegaard

Så er året ved at være slut – og et nyt venter om hjørnet.

Det hele går så stærkt – og ind imellem er det en god ide at standse op og gøre status – juleferien er perfekt til det!!!!

Jeg bruger altid et par dage på at tænke tilbage på året, der er gået.
Og her er en række spørgsmål, jeg har forsøgt at stille mig selv i år – måske kan du også bruge dem:

– Hvilke succeser har du haft i 2008?
– Nåede du dine mål – hvorfor/hvorfor ikke?
– Hvilke udfordringer har du mødt – og hvad har du lært af dem, som du kan tage med ind i 2009??

– Hvilke mål har du får 2009 – omsætning, opgavetyper, kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og personlige mål??
– Hvad skal der til for, at du når dem / er der nogen, der skal inddrages for, at du kan nå dem??

Indtil videre er jeg kun nået til evaluering af 2008. Jeg har taget min kalender og gennemgået den, sammenholdt med mine fakturaer og sidste års opgørelse.
2008 har været et forrygende år, jeg har nået en lang række af mine mål – med virksomhed såvel som personligt – og så er der alligevel en hel masse, der er blevet anderledes. Det er jo det forrygende.
Nu skal jeg til at sætte nye mål.

Lad mig høre, hvordan du evaluerer og sætter nye mål??

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. december 2008 i kategorien: Diverse,Netværk og networking . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Klarafine Lildholdt  |  9. januar 2009 kl. 12:33

    Det er lidt pudsigt, for jeg gør også status hvert år omkring nytår. Jeg ved, jeg kunne vælge en hvilken som helst anden dag, men der er nu et eller andet med nytåret, der kalder på min lyst til at kigge tilbage. Da jeg gjorde det sidst, gik det op for mig, at jeg er rigtig god til at se fremad og tænke på (og skrive ned) hvad jeg gerne vil nå, men jeg glemmer faktisk at notere ned undervejs. De store linjer kan jeg godt se, om jeg har nået eller ej, men alt for meget er gået i glemmebogen. Måske med det resultat, at jeg bliver lidt skuffet?
    Derfor er et mål for 2009 faktisk at kunne dokumentere mine succeser og mål! Så nu glæder jeg mig til at kunne se tilbage på 2009 og alt det, jeg har nået.

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: