Sæt visitkort i system

Skrevet af Abelone Glahn

I går fandt jeg et godt indlæg på Mikronets blog af Charlotte Hammer om betimeligheden af at sætte sine visitkort ind i et system. Altså ikke kun ens egne – for mange mikrovirksomheder opererer med flere – men selvfølgelig særligt dem, man modtager.

Hun beskriver her, hvordan man kan systematisere visitkortene.

Jeg vil gerne tilføje, at det også er en god ide at tænke over at have visitkort med sig, og at sørge for, at de emballeres godt i lommen, i tasken, i tegnebogen eller hvor man nu gemmer dem.
Jeg har utallige gange været ud for, at folk siger – Åh jo, jeg har da et visitkort, men jeg har ikke lige noget med i dag.
Eller at de hiver et visitkort op af lommen, som er godt krøllet og smudsigt.

Jeg har i London fundet en ualmindelig god lille visitkortholder af læder, som nemt kan ligge i min baglomme eller i min taske. Ikke en stor tung skarp æske, der alligevel bliver bulet og som fylder af H til, men en lille let sag med pladss til 20 kort og lige en reservehundredkroneseddel, hvis min ordinære pung skulle blive stjålet.

Husk, at hvis du bærer dine kreditkort sammen med visitkort og stikker dem i en baglomme, kan sveden og varmen fra din krop opløse/udviske kuglepennesignaturen på dine kreditkort, og så bliver de faktisk ugyldige !

Og så lige et godt tip, der burde være overflødigt: Tjek dit visitkort for slåfejl.
Inden for de sidste to dage har jeg været ude for at få to visitkort med dumme slagfejl.
På det ene manglede @-tegnet, på det andet var et af egennavnenene stavet med småt.

Det er da for surt at få trykt visitkort for at udstråle professionalisme, og så komme til at gøre det modsatte.

[tags]visitkort, mikronet, Charlotte Hammer,[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. juli 2008 i kategorien: Bloggerhverdag,Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: