Rul ambitionerne ud, kvinder

Skrevet af Abelone Glahn

optiltoppen.JPG

Dejligt at høre Morgendagens Heltinders formand Sussi Bianco i Radioavisen i går tale om kursus for kvinder , der vil i bestyrelser. Jeg er overbevist om, at det er vigtigt, at man får en skoling i, hvad det kræver, og der er andre organisationer, der arbejder på samme front.

Imidlertid vil jeg gerne fremhæve, at Asger Aamund, som også blev spurgt i Radioavisen, sagde, at det nok ikke nødvendigvis var det store slag at få kvinder i bestyrelser.
Hvis kvinder kom op i ledelseslaget, ville de blive synlige og automatisk blive valgt til bestyrelser, da man altid går efter gode og dygtige folk til bestyrelser.

De rekrutteres altså fortrinsvis fra ledelseslaget, ikke bare fra et lag af potentielle kandidater, der “bare” har lysten.

Det er min udlægning af, hvad han sagde, men jeg synes, han har ret – erfaring med godt bestyrelsesarbejde kommer blandt andet gennem at være med til at drive virksomheder.

Her kan kvinder måske godt udfordres på størrelse, på omsætning udbredelse og på international gennemslagkraft, hvor gode vi end er til at drive vore egne virksomheder.

Gå efteråret i møde med større ambitioner 🙂

Og til mændene: Vågn op – der er faktisk en hel del at tage af.

[tags] bestyrelser, kvinder, morgendagens Heltinder, asger aamund, radioavisen [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. august 2008 i kategorien: Mikrovirksomheder,Skarpe skud . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. julie Lindegaard » &hellip  |  3. august 2008 kl. 10:34

    […] journalist Abelone Glahn og jeg har blogget om kvinder de seneste dage – og selv om jeg personligt ind imellem er ret træt […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: