Redskaber til projektledelse

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg har de sidste tre dage fulgt første del af et kursusforløb på CBS om forlagsredaktion og projektledelse.

Det har været utrolig dejligt at møde en masse mennesker omkring 35, som alle sammen arbejder i forlagsbranchen med vidt forskelligt udgangspunkt.

Dette modul er koncentreret om projektledelse. Vi har bl.a.  været undervist af Sten Mogensen, Arete rådgivning, som introducerede os til projektledelse på en ypperlig måde.

Vi fik samtidig præsenteret forskellige onlineværktøjer, og da jeg ikke nødvendigvis er en ørn til den slags, var det rart at få et forholdsvis overskueligt redskab, også gratisversion, til at afprøve projektledelse på.

Værktøjet, jeg har tænkt mig at afprøve hedder, www.1manager.com  , som også kan indstilles til dansk.
Jeg vil gerne høre, om der er andre, der har gode råd til nystartede indenfor projektledelse om hvilke onlinesystemer, der er gode. Helst ikke for avancerede…tak:-)

Ved en senere lejlighed  vil jeg offentliggøre, hvad mit projekt handler om, da det er meget spændende og i mine øjne selvfølgelig nyskabende, men nu har jeg foreløbig 14 dage til at lave en større opgave i, researche og forelægge opgaven, hvorefter vi skal til eksamen.
Det er mange mange år siden, jeg sidst var til eksamen i dén forstand.

I mellemtiden lærer jeg meget om projektledelse ved at følge med i en af Danmarks bedste blogs om projektledelse, Finn Svennings blog.

[tags] projektledelse, finn svenning, sten mogensen, CBS, forlagsuddannelse, 1manager[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 10. maj 2007 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. Finn Svenning  |  10. maj 2007 kl. 19:47

    Held og lykke med dit projekt og eksamen. Værktøjer har det med at overtage ‘projektledelsen’ og tage fokus væk fra projektmålene, så mit råd vil være at klare planerne med Excel (det gør 75% alligevel) de første år. Samarbejdsplatforme er måske en bedre ting at tænke på – prøv f.eks. http://www.prosjektplassen.no/no/

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: