PlaxoPulse henvendelser – men hvad er fordelen ?

Skrevet af Abelone Glahn


I øjeblikket får jeg mellem 1 og 2 henvendelser om dagen fra folk, der gerne vil have mig med på Pulse som businessconnections, Pulse som åbenbart er en fortsættelse/del af Plaxo.
Jeg har altid holdt mig langt væk fra Plaxo, da jeg er træt af de ulidelige autogenererede henvendelser fra folk, der opdaterer deres emailadressekartotek og spørger, hvilken adresse jeg har, selv om jeg har skrevet med dem dagen inden.

Hvorfor kommer der så mange nye henvendelser lige for tiden?
Er Plaxo ved at slå an i Danmark, lige som vi hr oplevet to bølger af Linked in invitationer? og oplevede(oplever) en bølge af facebokk invitationer?
Og hvad er det lige, I ( man ?)synes er så fedt med Plaxo Pulse ?
Hvad kan det mere og bedre end LinledIn og Facebook?
Jeg ser nemlig ikke den store fordel frem for mange andre onlinenetværk.
Men jeg er bestemt villig til at lære !
[tags]plaxo, pulse, onlinenetworking[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 24. marts 2008 i kategorien: Netværk og networking . Andre indlæg af

3 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Trine Kolding  |  25. marts 2008 kl. 20:35

  Arrgh, jeg har LIGE sendt dig en invitation, og nu læser jeg dit indlæg:-) Jeg er egentlig sjælden bruger af de mange online-netværk, men jeg synes, det er smart, at rettelser til mine kontakter ryger direkte ind i min Outlook.

  Mange hilsener, Trine

 • 2. Naia Bang  |  26. marts 2008 kl. 11:01

  Hejsa Abelone!
  Det er uden tvivl banalt – og mange andre programmer ville kunne klare dén lille sag – men jeg er personligt vældig glad for, at Plaxo minder mig om, hvornår mine kontakter har fødselsdag – hvis de vel at mærke selv har skrevet fødselsdatoen ind i deres Plaxo-profil. Det er god kundepleje og viser omsorg lige at skrive til kunder og samarbejdspartnere og ønske dem tillykke med fødselsdagen. Og det utal af fjerne bekendte i mit kartotek, som jeg ikke ønsker at være på fødselsdagshilsen med, kan man bare slå reminderen fra på.
  Men – ellers har du uden tvivl ret: Plaxo kan nok ikke noget, som LinkedIn ikke gør – og som regel bedre…
  Hold skruen i vandet!

  Mange kollegiale hilsener
  Naia Bang – http://www.deprofessionelle.dk

 • 3. Abelone » “Yo&hellip  |  6. februar 2009 kl. 12:30

  […] sagt, hvorfor lige plaxo? Jeg har spurgt om det før, og foreløbig er der ingen, der har givet mig en positiv tilbagemelding … Jeg prøver igen – er der nogen, der har noget pænt at sige om […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: