Opdater dit website

Skrevet af Julie Lindegaard

God kommunikation er opdateret. Tager jeg et kig rundt på en række virksomheders website, så er det tydeligt, at deres online-prioriteringer er ret langt nede i bunken over “things to do”. Virksomhederne glemmer ganske at opdatere nyheder/tekster.

Og det kan jo undre – for websitet er ofte det første kunderne møder. Og hvem vil handle, hvor de ikke er opdateret???
Jeg oplever, at kunderne altid tjekker min virksomhed ud på nettet, før de kontakter mig – og har så sent som i dag været til et møde med en ny kunde, der sad med prints (ja, der er altså stadig mange, der printer) fra vores website.

Uhh – da jeg så stakken af prints, kom jeg i tanke om, at det er længe siden jeg har lagt nyt på sitet!
Det gør jeg straks!

Hvornår har du sidst opdateret dit ansigt ud ad til??

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 14. oktober 2008 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Kommunikation . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. julie Lindegaard » &hellip  |  16. oktober 2008 kl. 18:22

    […] jeg havde skrevet mit sidste blogindlæg, sad jeg og surfede lidt rundt for at finde uopdaterede websites… Det var ikke svært. Jeg […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: