Om tæller og tags på blog, samt et lille tip til din autosignatur

Skrevet af Abelone Glahn

I denne uge har jeg været ude at holde foredrag for IDA-selvstændig to gange, dels i Århus, dels i Ingeniørernes Hus i København.

Spændende og aktive deltagere, som kunne bruge en introduktion til Dit Virtuelle Håndtryk og som var fulde af gode input og egne erfaringer.
Det var virkelig en fornøjelse at undervise.

En af kursisterne, Jørgen Toldsted, gik direkte hjem og oprettede sin første blog, (velkommen i blogosfæren, Jørgen) og beskriver step for step, hvordan han har fået installeret såvel en gratis tæller ( Statcounter) som gratis tag-sky ( via Technoratis Widgets til blogs ) sin ligeledes gratis blogger.com-blog.

Nyttige informationer, tak.

En anden lille interessant ting, der kom frem på københavnerkurset, var, da vi snakkede om autosignatur: En af deltagerne [11.11.07: Det viser sig senere at være Lars Hedemann Nielsen, Heluma] fortalte, at man bør lægge to tankestreger — lige før sin autosignatur.
Det medfører, at postprogrammet læser de to — som signal til at slette autosignaturen på dette sted, når man svarer på et brev.

Det gik ikke helt op for mig, om dette kun var noget, som Linux sørger for, eller om det gælder i alle systemer.
Men det kan være andre læsere kan hjælpe med noget opklaring.

[tags] linux, tagscloud, widgets, technorati, statcounter, IDA-selvstændig, ingeniør, dit virtuelle håndtryk , jorgen toldsted, lars hedemann nielsen [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 10. november 2007 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: