Om at udskyde

Skrevet af Trine Kolding

Jeg har sat det foreløbigt sidste punktum i min kommende bog om tidsstyring for selvstændige, og manuskriptet er sendt af sted til redaktørernes hårde dom:-)

Som et velfortjent klap på skulderen tog jeg mig en lille miniferie i sidste uge. Nu er jeg tilbage på pinden i to uger, inden den rigtige ferie skal nydes. Der er masser af opgaver, jeg skal være færdig med inden. Men jeg er ramt af et akut anfald af udskydelsesadfærd!

Du har sikkert aldrig selv oplevet det, men for mit vedkommende tager den ene overspringshandling den anden. De mange kopper på mit skrivebord vidner om alle de gange, jeg har fundet det nødvendigt at hente friske forsyninger til at “komme i gang på”. Jeg har også fået ordnet indbydelse til børnenes fødselsdag. Og lige så vigtigt: orienteret mig på nettet, så deres ønskeseddel nu er opdateret. Der er i øvrigt mange spændende ting på nettet, hvis du ikke vidste det!

Ind imellem har jeg fået skrevet en lille smule på det, jeg egentlig skulle lave. Men så blev jeg afbrudt af en hyggelig frokost med et par kolleger. Og så ringede en god ven. Og så…

Måske er det bare en af de dage? Eller måske nåede jeg at få smag for at lave ingenting. Nå, men i morgen er der heldigvis atter en dag!

[tags]udskydelsesadfærd, overspringshandlinger[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 23. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: