Disclaimer 

Retningslinjer på webloggen
Webloggen er et åbent demokratisk forum, hvor alle er velkomne til at kommentere og diskutere relevante emner vedrørende mikrovirksomheder.

For at få en inspirerende debat beder vi dig om at være opmærksom på webloggens regler og retningslinjer:

Bloggerne, der er tilknyttet Mikro Business, blogger indlæg og kommentarer, som er udtryk for deres egne holdninger. Bloggerne er ikke ansat af Mikro Business og er ikke underlagt nogen form for begrænsninger ud over gældende lovgivning. Hverken indlæg eller kommentarer, som optræder i bloggen, udtrykker nødvendigvis Mikro Business holdninger.

Eventuelle link til andre websites eller weblogs er kun medtaget som hjælp til brugerne af Mikro Business. Mikro Business kan ikke drages til ansvar for udformningen af disse eksterne websites eller deres indhold. Ligeledes kan Mikro Business ikke drages til ansvar for andre websites og weblogs henvisninger til produkter og services osv. Disse eksterne websites er heller ikke et udtryk for Mikro Business enighed med tredjepart i deres politiske eller andre holdninger.

Vis respekt for andre. Et indlæg eller en kommentar må ikke være injurierende, racistisk eller på anden måde krænkende. Heller ikke sproget. Når du kommenterer et indlæg, så forsøg at holde dig til det emne, som oplægsholderen har sat.

Begrænsninger på webloggen
Mikro Business forbeholder sig ret til at slette kommentarer, der er anstødelige, strider mod god tone eller gældende lovgivning.

Kommercielle henvisninger til produkter og services, som ikke er relateret til indlægget eller kommentarens indhold vil blive opfattet som spam og blive fjernet. Ligeledes fjernes kommentarer, der vurderes at være personlige angreb på andre personer.

Er du i tvivl, så kontakt Abelone Glahn mikrobusiness@abeloneglahn.dk

Be Sociable, Share!

Bøger til selvstændige: