Oh jeg savner dig, bladjournalistik!

Skrevet af Abelone Glahn

Med dette indlæg ønsker jeg læserne en god jul og et godt nytår.
Vi læses ved i 2008.

Var forleden oppe på Frederiksborg Amts Avis for at holde et oplæg for journalister i Kreds 2 om Dit virtuelle håndtryk.

Der duftede af tryksværte, af avispapir, og der hang udklip overalt. Det vakte utrolig mange minder om de år, jeg arbejdede i den almindelige trykte nyhedspresse, og jeg kom virkelig til at savne det.
Kom også forbi en af de arbejdende journalisters skrivebord og sammenlignede med mit eget.
Vel er der rod på dem begge, men hvor jeg savner de håndskrevne noter i min dagligdag, notesblokkene, der skal arkiveres i datostystem – eller smides ud. Kuglepenne, der løber tør, men man har jo altid en ekstra med, for det har man lært. og regnemaskinen, såman kan regne ud hvor mange flere ansalg, man har plads til i en enspalter.

Prøv selv at se forskellen:

et-rigtigt-journalistbordweb.JPG

research-til-frie-agenter.JPG

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 23. december 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: