Nyt community for kreative i Danmark

Skrevet af Abelone Glahn

united creatives

Så åbnede de endelig: United-Creatives.dk, som er det nye mødested for alle de kreative og skævttænkende mennesker i Danmark.
I går åbnede portalen, som fungerer som både præsentationssted for kreative designere og reklamefolk , der har mulighed for at lægge sin profil op, og udbygge med cases, videoer og billeder op, for skuespillere, skrivende, forfattere, videokunstnere, musikere, filmfolk, kunstnere i det hele taget, ja alt hvad der kan betegnes som kreative.

Man kan lægge præsentationer ind og få dem vist, hvilket er vigtigt for alle de kreative, der arbejder med visuelle udtryk. De enkelte cases bliver på skift vist på forsiden, ligesom visninger af profiler skifter, præcis som på for eksmpel K-forum.
Man kan annoncere for forskelligt, og deltage i forskellige onlinedebatter, og på et tidspunkt kommer der fysiske møder også.

Det er behovet for et tværgående fællesskab, der har fået en håndfuld ildsjæle til at skabe netværket, som udspringer af Schillerhuset på Nørrebro i København.

Adm. direktør i Schiller & Co. Pia Nissen har gennem årene tæt fulgt mange kreatives karrierer og konstante kamp for både at udvikle sig professionelt og samtidig skaffe smør på brødet. Hun har oplevet, at mange i det daglige virke har  manglet kontakt med andre kreative i samme situation og ikke mindst kontakt til det erhvervsliv, hvor mange af opgaverne skal komme fra, fortæller hun på hjemmesiden.

– Vi konstaterede hurtigt, at der var behov for en form for fællesskab de kreative imellem – og gerne på tværs af faggrupper. Og samtidig også et fællesskab, hvor det er muligt at møde potentielle kunder, fortæller Pia Nissen.  

– Herfra udvikledes tanken om et i første række virtuelt baseret  fællesskab, hvor vi imidlertid ikke kun lægger vægt på de muligheder, som de nye tekniske landevindinger på Internettet giver, men hvor vi også vil prioritere gammelkendte dyder som fysiske møder og fester højt. Gå-hjem-møder med en foredragsholder og f.eks. fredagsbar, ligesom vi har en drøm om at blive fællesskabet, der er kendt for de sjoveste fester, forklarer Pia Nissen.

Pia NissenPia Nissen og Rasmus Højlund står bag

Netværket er for etablerede kreative, kreative iværksættere samt folk fra erhvervslivet, der alle samles under ét tag.

Det er et levende netværk, hvor medlemmerne kan debattere, udveksle erfaringer, viden og idéer qua det interne forum samt gennem forskellige former for events, hvor man har mulighed for at mødes “face to face”. Det er netværket med de sjove fester!

Netværket er desuden et nyhedsmedie med løbende, aktuelle nyheder, hvor kreative har mulighed for at bidrage med gode idéer til artikler ved at maile til redaktionen@united-creatives.dk.

Alle medlemmer  – kreative som folk fra erhvervslivet får stillet space til rådighed med mulighed for profilering af egen virksomhed og aktiviteter i audiovisuelle udtryk.

United-Creatives starter i Danmark men vil indenfor en overskuelig fremtid internationaliseres.

Disclaimer: Jeg har talt virtuelle communities med United Creatives inden opstarten og ønsker det selvfølgelig rigtig hjertelig velkommen på markedet.

[tags]united creatives denmark, pia nissen, rasmus højlund rasmussen, schillerhuset, kreative danmark, kreativ klasse, kreativ, design, reklame, PR, skulespillere, ADere, film [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. november 2007 i kategorien: Mikrovirksomheder,Netværk og networking,Sociale medier . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: