Ny wikioversigt over netværk i Danmark

Skrevet af Abelone Glahn

NU er den der endelig – wikien over netværk i Danmark!

Det kan være svært at finde et netværk, der passer til en , når man har startet selvstændig virksomhed. Ofte er det tilfældigt, hvilket netværk, man melder sig ind i, og det hænder, at man “vokser ud” af sit netværk.
Det kan være svært at finde et alternativ. Mange har efterlyst en oversigt over netværk i Danmark. Denne oversigt er aldrig tidligere blevet lavet komplet og opdateret. At vedligeholde en sådan oversigt er næsten en umulig opgave for et enkelt menneske, da netværk opstår og lukker, uden at det nødvendigvis bliver offentliggjort nogen steder.

Derfor er der nu åbnet en wiki, hvor alle, der har kendskab til  et netværk, kan gå ind og skrive om netværket, opdatere dets “tilstand” og fortælle hvem netværket er for, og hvilket formål netværket har. Foreløbig koncentrerer wikien sig om netværk for iværksættere, selvstændige og freelancere.

Læs mere på www.netwiki.dk og på Mikronet, der lancerer netwikien i dag på den årlige Iværksætterdag, hvor årets GEMrapport også præsenteres. (Det er den årlige temperaturmåling på iværksætteriet i Europa.) I år har Danmark valgt temaet iværksætternetværk for rapporten.

Du opfordres hermed til at bidrage til det, der allerede ligger ude.
Netwikien åbnede så småt under Iværk07, og på billedet skriver Martin Thorborg om onlinenetværket Amino i wikien

Martin Thorborg skriver i netværkswikien

[tags] netværkswiki, netwiki, oversigt over netværk, martin thorborg, amino, GEM rapport 2008, iværksætterdag 2008, Mikronet [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. januar 2008 i kategorien: Mikrovirksomheder,Netværk og networking,Sociale medier . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: