Ny webshop åbner med knaldtilbud på tre populære bøger!

Skrevet af Abelone Glahn

Bogudsalg: 50+ og nystartet - frie agenter - mikrovirksomheder med vokseværk - åbningstilbud for Amediashoppen!Jeg har åbnet en specialboghandel på nettet, Amediashop, som samler gode og nyttige bøger til selvstændige.
Som åbningstilbud sælges ”50 plus og nystartet – engang imellem må man fyre sin arbejdsgiver” til lige præcis 50 kroner.  Normalpris er 250.- kroner, så der er en fed besparelse på 200 kroner!!!

Jeg sælger “Mikrovirksomheder med vokseværk” til 199.- kroner ( spar 100!),  og det, der er blevet kaldt “biblen” for selvstændige, “Frie agenter – sådan arbejder du med eller som freelancer” til 199.- , også en besparelse på 100 kroner.

Butikken sælger ikke kun mine egne, men kun bøger, jeg selv kan anbefale. Det er måske lidt hovski-snovski, men der er så mange bøger på markedet, at jeg tror, det er nødvendigt at have et filter, og det er så mig selv.

Skulle der være bøger, som du mener, bør være i denne ”specialboghandel”, må du meget gerne sende mig et tip. navnet på shoppen skyldes, at mit nye forlag hedder Amedia!
Se alle bøger og tilbud i Amediashoppen.  

NB: Shoppen er udviklet i WordPress af WP-hajen Maiken Ingvordsen. Det har været en fornøjelse at arbejde med hende om denne opgave.  Vi blev færdige med den i nat, og derfor har jeg ikke nået at ændre priserne alle andre steder, hvor bøgerne forekommer, for eksempel i venstre spalte her på siden – men det kommer !! og du får selvfølgelig bøgerne til specialpris, uanset hvor du finder dem på mine forskellige sites!

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 17. februar 2012 i kategorien: Bøger . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: