Ny søgemaskine kan vise resultater i billeder

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg fik forleden en henvendelsen fra en ven “long gone”. Vi har ikke talt sammen i mange år, han er flyttet med sin familie til udlandet og havde fundet mig via en ny søgemaskine, der viser søgeresultaterne i billeder.

Det fungerer fint, på den ene side – det er fantastisk at SE søgeresultaterne. Men på den anden side er det øjst besynderligt, hvad der dukker op, og jeg har ikke helt forstået hvilken rækkefølge visningerne sker i . Hvis jeg søger på mit eget navn, kommer der ret mange særprægede sider op, som jeg slet ikke kender fra en googlesøgning.

Prøv den en gang selv. Søgemaskinen, der har fået en del ros og ris, hedder SearchMe.

Jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge den til at søge produkter eller ydelser. Når jeg for eksempel skrev Tvillinger ( som jeg jo leverer produkter til), så kom der en masse relaterede sider op, som jeg overhovedet ikke kendte.

Ved at kunne SE, hvordan de så ud, kunne jeg langt hurtigere danne mig et overblik over, om det er sider, jeg skal i kontakt med for at markedføre mine produkter.
På den måde synes jeg, Search Me fungerer.

[tags] search me, søgemaskine, google, tvillinger, markedsføring[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 14. maj 2008 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: