Ny bog på vej – Din første medarbejder

Skrevet af Abelone Glahn

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at den næste bog i Børsen Mikroserien tager fat på vækst igennem at hyre hjælp.
Anette Sand,
der til daglig selv styrer en pæn håndfuld medarbejdere i virksomheden Inloco, har skrevet bogen “Din første medarbejder- sådan vokser du med ansatte”, specielt til mirkvoriskomheder og frrelancere, for hvem det går strygende.

Bogen udkommer den 4. december 07

Anette holder et oplæg efter jul, nærmere betegnet onsdag den 16. januar 2008 på Børsens Forlag.

Om bogen:
Mange dygtige mikrovirksomheder og freelancere oplever at have så meget succes, at de er ved at drukne i arbejde.

For nogle mikrovirksomheder er det et mål at ansætte flere, mens det for andre er en nødvendighed, der opstår hen ad vejen. Nye kunder eller flere udfordrende projekter ligger lige for, men det forudsætter flere resurser i hverdagen. Nogle ansætter hjælp til telefonpasning og bogholderi, mens andre ansætter medarbejdere, der kan hjælpe til med kerneydelsen.

Det er et stort skridt at få en medarbejder, og der er mange ting, der skal være på plads, for at du overholder dine forpligtelser. Bogen Din første medarbejder handler om de overvejelser, der går forud for at ansætte en medarbejder, om hvordan du gør rent praktisk, og om de ændringer, der sker, når du pludselig bliver chef i din egen mikrovirksomhed.

Bogen er fuld af gode råd af såvel strategisk som praktisk karakter, og den peger på nogle væsentlige overvejelser, du skal gøre dig, inden du ansætter.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 22. november 2007 i kategorien: Bøger . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: