Nu som e-bog: “Dit professionelle netværk” – en grundbog i at netværke

Skrevet af Abelone Glahn

Dit professionelle netværkSå kom en af mine første bøger endelig ind i den nye tidsalder og er blevet til en e-bog.
“Dit professionelle netværk – sådan tænder du kontakterne” er en eviggyldig bog om at opbygge et stærkt netværk, om netikette, om at skabe og vedligeholde et net af relationer, som kan hjælpe dig undervejs, og som du gerne vil hjælpe.

Bogen er illustreret af Maria Minard og har fået utrolig mange gode ord med på vejen.

Bogen gennemgår, hvad netværk er, hvorfor man skal netværke, og hvordan man gør det i praksis. Den viser, hvordan man kortlægger sit netværk, og hvordan man opbygger et nyt netværk og vedligeholder det optimalt.

Bogens anden del fortæller indgående om, hvordan man i onlinefællesskaber netværker på nettet, om god netetikette, om forskellige grundlæggende netværkstyper og gode netværksegenskaber.
God vejledning til dig, der skal drive onlinefællesskaber.

 

Lektørudtalelsen skriver bl.a.:
“[…]Det er en udmærket introduktion til emnet Glahn giver os. Vi får både at vide, hvorfor det er vigtigt at netværke, hvad man kan få ud af det, og hvordan man opbygger og vedligeholder netværk. Ikke mindst fortæller hun dog om de muligheder internettet giver for at arbejde med netværk. En afsluttende litteraturliste og oversigt over relevante netsteder giver gode muligheder for at forfølge emnet. Glahn skriver frisk og ligefremt, og har også i redigeringen taget særligt hensyn til forståeligheden.[…]”

 

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 27. oktober 2014 i kategorien: Bøger,Netværk og networking . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: