Nu på Twitter…

Skrevet af Julie Lindegaard

Jeg har længe taget tilløb – men nu er det officielt.
Jeg er begyndt at twitte – eller dvs i første omgang forsøger jeg det af – og prøver mig famlende frem.

Indtil videre er jeg lidt usikker på, hvordan jeg skal få glæde af det – ud over at få tips og update på, hvad der rør sig hos dem jeg følger. Men nu prøver jeg det af – har endda dowloadet en applikation til min iphone, så jeg kan gøre det på farten….

Vil du se med, så følg mig på profilen Julielindegaard

Jeg skal nok vende tilbage med status på, hvordan det går….

Twitter du?? hvorfor – hvorfor ikke
– og hvis du gør – hvad får du ud af det???

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. april 2009 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Diverse,Kommunikation,Netværk og networking . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Sophie Hovdekorp  |  7. maj 2009 kl. 21:12

  Jeg har været på twitter et pænt stykke tid, men er først for nylig begyndt at se en højere mening med det og er nok endnu ikke med i koblet der råber “genialt”, selv om jeg kan se en del potentialer mhp. branding og at skabe buzz omkring kampagner og i det hele taget kunne følge med i hvad, der sker for vigtige kontakter.

  Største udfordring er dog for mig at twitter oftere og oftere er overbelastet, så enten må de følge deres succes op med mere kapacitet eller lave en VIP model a la groupcare, hvor man betaler for at kunne komme på problemfrit 24/7.

 • 2. julie lindegaard  |  15. maj 2009 kl. 06:15

  Kære Sophie
  Tak for din feedback – selv har jeg det som dig. Jeg synes twitter er et berigende element – forstået på den måde, at jeg får indsigt i en række eksperters dialog, henvisninger og synspunkter – men der er samtidig alt for mange – i mine øjne – der bruger twitter som en markedsøfringskanal af sig selv og sin egen biks.
  Jeg bliver lidt træt af den slags statusopdateringer, der blot handler om positionering/reklame – men vil samtidig også medgive at det kan være svært hele tiden at have noget “fagligt” på hjerte….

  Men jeg har ikke givet op endnu – og er fortsat igang med at udforske universet!

  Twit twit fra Julie 😉

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: