Netværk har ingen alder

Skrevet af Trine Kolding

Netværk findes alle steder. Efter at have frekventeret det lokale svømmebad et stykke tid er jeg nu ved at have styr på de mange uformelle netværk, både deres forgreninger og indbyrdes sammenhænge. Svømmebadet er nemlig samlingssted for en stor gruppe af ældre mænd og kvinder (der ligger en del ældreboliger og kolonihaver i nærheden). Og at tilbringe 10 min. i omklædningsrummet er som at få et lynkursus i kunsten at netværke.

Gruppen af kvinder kender alle sammen hinanden, og svømmeturene eller måske snarere tiden i omklædningsrummet er deres netværksmøder. Det er nogle aktive damer. De kommer 2-4 gange om ugen, og hver gang når de at opdatere sig på hinandens gøren og laden. Hvis nogle ikke er dukket op et par gange, bliver der bekymret spurgt til dem, og et besøg eller opkald bliver iværksat.

De tager på ture sammen, drikker kaffe og hjælper hinanden med indkøb. I det hele taget er omsorgen fantastisk. Så længe de sørger for at give lidt hver især til netværket, er der et finmasket sikkerhedsnet, når én får brug for hjælp.

Jeg kan ikke lade være at lytte med på deres samtaler, og hver gang forlader jeg svømmebadet med at smil på læben. Jeg håber, der er et svømmebad i nærheden, når jeg bliver gammel.

[tags] svømmebad, netværk, kunsten at netværke [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 23. juli 2007 i kategorien: Bloggerhverdag . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: