Når målet tager magten!

Skrevet af Allan Ravn

I mit arbejde med sportsfolk, starter det næsten altid med at sportsmanden sidder på spidsen af stolen og venter på at få sat et mål, få ryddet sine forhindringer af vejen og så ellers bare komme der ud af….!

Men med min erfaring fra en lang karriere som fodboldspiller, og med erfaringer for arbejdet med flere sportsfolk, kan jeg uden tøven sige, et det ikke altid er målet der er målet!.. forvirret? det forstår jeg godt 🙂

Så snart jeg oplever en super motiveret og overspændt idrætsmand, som “blot” vil have sat det ene mål efter det andet, råber jeg vagt i gevær. Forstå mig ret, jeg elsker selv at sætte mål og nå dem. Men når du ikke kan leve uden konstant at være “på vej”, så bevæger du dig ikke som menneske. For hvis du ønsker at bevæge dig som individ, skal din comfortzone udfordres. Og hvis du hører om en der konstant går fra det ene mål til det andet, så kan du være ret sikker på at det er hans ellers hendens comfortzone.

I mine foredrag om præstationer, motivation og ikke mindst balance og præstationsangst, taler jeg for, at selve det at sætte mål ikke må være målet i sig selv, og derved tage magten fra os.

Lev i balance, behold magten til at udfordre dig selv på dine præmisser. Og rent faktisk kan det være en lige så stor præstation at ligge på sofaen hele søndagen og se TV, som det kan være at løbe et maraton. jeg taler af erfaring. Jeg tror min sofa rekord er 44 min. og 8 sekunder.

Så hvis du er sej og sætter det ene store mål efter det andet, så har jeg her en udfordring! Bliv liggende på sofaen, helt stille i mere en 44 min. og 8 sek. Kan du slå den rekord kan vil jeg invitere dig gratis med gæst til mit næste foredrag 🙂

Den eneste præmis der er i udfordringen er: Du SKAL nyde de 44 min. og 8 sek. i stilhed…. god fornøjelse 🙂

Jeg glæder mig til at høre fra dig !

Mange hilsner

Allan Ravn

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 18. marts 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: