Når de voksne har for travlt

Skrevet af Trine Kolding

Sandheden skal man høre fra børn og fulde folk, har min far altid sagt, og i dag fik han endnu en gang ret. Min ene treårige søn sad og faldt i staver i morges, da han var ved at tage sutsko på i børnehaven. Ud af den blå luft lyder det pludselig: “Mor, når de voksne har travlt, har de ikke tid til at snakke”.

Av, for dén, det gjorde ondt helt inde i hjertekulen. Godt nok refererede han til pædagogerne, men det ku’ lige så godt have været mig – eller måske dig. For det er jo så sandt, så sandt. Når vi har travlt, er det ofte nærværet over for børnene, der ryger først. For vi skal lige, og lige, og…

Travle forældre

http://www.travlemedarbejdere.dk/ har jeg blogget videre om, hvad vi som forældre kan gøre for at skabe større nærvær i dagligdagen. 

Lige nu sidder jeg med tanken: Godt, han sagde det højt, så jeg skærper min opmærksomhed omkring det. Men hvad med alle de tanker, han og andre børn ikke siger højt? Måske skulle vi voksne øve os i ikke lige at skulle nå en hel masse, før vi har tid til at lytte efter.

Mange hilsener, Trine

[tags] pædagoger, travlhed, travle medarbejdere [/tags]  

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 28. januar 2009 i kategorien: Diverse,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: