My Space – ikke død for dem, der vil

Skrevet af Abelone Glahn

My Space beta versionen giver håbMange selvstændige musikere  har i årevis benyttet My Space, men My Space er blevet dømt ude her på det sidste, fordi platformen har mistet momentum, besøgende og goodwill. Årsagerne er mange – en del beskrives i artiklen her – og går primært på, at interfacet er dårligt, at der er for meget spam og tom reklame, og at man i virkeligheden ikke er tæt på sine brugere og i dialog med dem som fans.

Det er jeg ikke utilbøjelig til at give ret i, men samtidig må jeg sige, at der ER nogen, der vitterlig arbejder med MySpace som professionelt redskab og gør det godt. De bruger MySpace som reklame-hjemmeside for dem som musikere, og i dén sammenhæng giver det mening at fastholde platformen.

En af dem, der er dygtig til det, er Maiken Ingvordsen, der også underviser i dette. Hun er professionel musiker og driver egen webshop med både CDer, kurser og meget mere. Desuden underviser hun på artlab i sociale medier mm, og i det seneste nummer af fagbladet MUSIKEREN har hun en glimrende artikel om Det nye MySpace beta for musikere.
Hvis My Space ikke i mellemtiden er blevet lukket eller solgt til anden side, vil jeg anbefale at læse artiklen og følge med i, hvad Maiken skriver.
Se selv hendes egen profil på MySpace:

Maiken anbefaler også, at man kan få sin egen dowloadshop på iTunes. Hun afprøver selv denne www.redantenna.dk

Desværre ligger Musikeren ikke på nettet, og desværre kan man ikke downloade Musikerens Gør-det-selv bøger på nettet, i hvert fald kan jeg kun finde et enkelt indlæg om Twitter, så gå på biblioteket og læs Musikeren nr. 2/2011 hvis du vil læse mere om MySpace Beta versionen.

Maiken linker til andre BETAprofiler på Myspace. se dem og bliv inspireret til, hvordan du selv kan gøre det:
www.myspace.com/ohlandmusic
www.myspace.com/thebluevan
www.myspace.com/annarosenkilde
www.myspace.com/mortenmosgaard
www.myspace.com/michaelbladt

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 4. februar 2011 i kategorien: Dit virtuelle håndtryk,Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: