Mig, Bush og mændene

Skrevet af Abelone Glahn


Med lørdagsposten kom det næste (november 2007) nummer af bladet Arena, bladet med Stil til mænd, som jeg godt nok ikke abonnerer på, men som jeg har fået tilsendt, fordi jeg er blevet interviewet til.

Jeg sætter mig godt til rette for at læse de 130 sider fra en ende af og for at lade mig overraske, når jeg endelig kommer til det sted, hvor jeg bliver citeret. Men jeg mister tålmodigheden, da jeg er nået over halvvejs og tænker, at artiklen nok er røget ud.
Jeg bladrer lynhurtigt gennem resten, og tænker, at der formentlig er et billede af mig i, men intet sådan identificerer artiklen.

For hvor dum kan man være!? Kvinder, der kommer med foto i dette blad, er af kaliberen Heidi Klum, og dén kaliber kan jeg alligvel ikke bryste mig af at tilhøre.
Så til sidst finder jeg artiklen på side 123 , under Karriere, illustreret med et foto af selveste George Bush Junior , og det er s’gu da første gang – og formentlig eneste – at jeg bliver kædet sammen med USAs præsident.
Artiklen handler retfærdigvis om LinkedIn og brugen af samme, godt skrevet af journalisten Thomas Brunstrøm.

Det er tankevækkende for mig. For sjovs skyld tæller jeg efter: Det viser sig, at vi er tre kvinder i hele bladet, der bliver citeret. De to andre er først fashion director, Birgitte Mahrt, der fortæller om et surrealistisk job, hun har haft som showansvarlig på en modeuge i New Delhi, og så er det Lene Olsen, der er mor til Johan Olsen, forsangeren i Magtens Korridorer. Hun fortæller om sin søn i en lille ramme til et iøvrigt ganske glimrende portræt af sangverdnens svar på Joachim Boldsen.

Så jeg er faktisk den eneste kvindelige ekspert, der får mere end 8 linier i et mandeblad.
Det er da ganske godt gået.

[tags] thomas brunstroem, arena, linkedin, magtens korridorer, johan olsen, birgitte mahrt [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 29. september 2007 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: