Mad og selvstændige og iøjnfaldende promotion

Skrevet af Abelone Glahn

At være madkunstner har flere betydninger.

I min påske har jeg mødt to selvstændige, som udlever deres passion for mad på hver deres måde:
Først mødte jeg Nethe Plenge, som jeg har blogget om tidligere, og som er medforfatter til En bid af Sydhavsøerne. For at gøre reklame for den havde hun – i påsken på en af de typisk store handelsdage, som er i mange provinsbyer, Late Night, onsdag før påske – taget opstilling i en køkkentøjsbutik for at man kunne komme “til at smage” på varerne.

nethe plenge
Hun ser verede en fortrinlig agurkesuppe med cave – god til østers!

En anden kunstner udi mad mødte jeg senere i påsken, nemlig Piers Boreson, der ikke alene laver maden, men også maler den!
Han har specialiseret sig i at male supper!!!
Og driver et galleri af en hel særlig karat med særlig sans for smagsløg.
Man kan næsten smage suppen, når man står ved siden af denne gulerodssuppe !

Piers Boreson og supper

Det kan man kalde nicher!

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 13. april 2009 i kategorien: Bloggerhverdag,Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

  • 1. otto b  |  15. april 2009 kl. 09:14

    Kändis i Danmark.

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: