Lukket netværk af it-freelancere stormer frem

Skrevet af Abelone Glahn

Erhvervsbladet havde i fredags en historie om firmaet Interim Competence, der leder over 2200 selvstændige it-freelancere og konsulenter. Virksomhedens omsætning vokser stort i øjeblikket.

Jeg glædede mig meget over at læse artiklen, især at læse den administerende direktør Kristian Kousholts udsagn. For snart mange år siden i 2004 interviewede jeg ham til bogen Frie Agenter. Da havde han netop startet firmaet efter selv at have fungeret som “interim kompetence”, en slags løsarbejder med spidskompetence. Siden er firmaet  vokset.

Han kom med med nogle rigtig gode råd til at være freelancer, som jeg selvfølgelig vil opfordre folk til at læse i bogen :-), især dem, der har med it-opgaver at gøre.

I artiklen i fredags siger han om konkurrenceklausuler: vi bruger slet ikke kundeklausuler, som ellers er udbredte i branchen. De ville kunne ødelægge en freelancers karrieremuligheder, hvis freelanceren begrænses i at kunne løse opgaver for andre i en periode.

Det lyder rigtig fornuftigt. Man skal jo ike rammes på sit brød ,bare fordi man er freelancer med en kompetence, der er efterspurgt.

[tags]interim competence, kristian kousholt, frie agenter [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 19. maj 2008 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: