Lille nemt motionsprogram til din PC

Skrevet af Abelone Glahn

For et stykke tid siden var jeg ude at undervise sammen med min konkollega Birgitte Sally, der netop har udgivet bogen Smalltalk.
Vi brugte hendes PC til at vise vores slides fra, og pludselig dukkede der et lille ikon og en gymnastikøvelse op nede i det ene hjørne.

Det gentog sig et par gange i løbet af aftenen, og det viste sig, at hun havde downloadet et lille program, der med valgte mellemrum foreslog en øvelse, som skulle hjælpe på ondt i nakken eller skuldre eller noget helt tredie.

Programmet hedder Ergosensor og laves af Tryg. Du kan hente det her gratis.

Det har jeg nu gjort, og jeg skal nok fortælle jer, om det virker. Jeg har forklaret programmet ( puha, nu taler jeg ligefrem til et program….), hvilke steder, jeg oftest bliver træt, øjne, skuldre, fødder, og på baggrund af mine indtastninger har den tilrettelagt et program til mig, der afbryder hver anden time med en lille strækøvelse.

Nu må vi se, om det virker.

Tak til Birgitte.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. november 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Gode råd . Andre indlæg af

2 kommentarer Skriv kommentar

  • 1. hans brøcker  |  12. marts 2008 kl. 03:36

    Meget fint til mig når jeg sidder ved min PC i 3 – 4 timer

  • 2. Abelone » Skriv fly&hellip  |  9. september 2009 kl. 10:04

    […] men jeg fik skrevet i flere timer i træk. Hvordan ved jeg det? Jo, fordi jeg har et “gymnastikprogram“, der fortæller, når jeg har arbejdet uafbrudt i 30 minutter og bør tage mig en pause. Jeg […]

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: