Jeg er advokat og partner i Advokatfirmaet Bender von Haller Dragsted (se www.bvhd.dk) der er et niche advokatkontor inden for IT-ret. Jeg har siden 1998 indgående arbejdet med primært IT-ret, markedsføringsret, samarbejds- og royalty/licensaftaler, ophavsret, design og varemærker og mere generel rådgivning til iværksættere og mindre virksomheder inden for fx. valg af selskabsform, ansættelsesaftaler og naturligvis retssager.

Jeg underviser en hel del på fx. Århus Business College, Journalisthøjskolen, PWC-Academy, ESL-uddannelsen, ITEK Oplevelsesiværksætteren, IntraTeam, og vores egne kurser hos Bender von Haller Dragsted. jeg holder også enkeltstående foredrag for foreninger og virksomheder fx. Dansk-IT, IT-Forum, FDIH, Erhvervsråd. Jeg er også tilknyttet Censorkorpset på Handelshøjskolen, Århus Universitet inden for navnlig It-ret, Immaterielle rettigheder og markedsføringsret.

Be Sociable, Share!

Bøger til selvstændige: